Erkend luchtvrachtagent

Erkend luchtvracht agent wordt je niet zomaar, daarvoor worden wij door de Koninklijke Marechaussee jaarlijks gecontroleerd, (de zogenaamde Security Audit) en krijgen al onze medewerkers regelmatig een medewerker luchtvracht training.

Veiligheid en snelheid

Terecht natuurlijk! Het veiligheidsbeleid wordt steeds strenger en ook in de luchtvracht wordt hier steeds bewuster mee om gegaan.

Het risico hier is, dat als u een luchtvrachtzending wilt versturen, of dit nu een hele pallet of een pakket is, al die veiligheidsmaatregelen vertraging kunnen oplopen.

Omdat wij als koerier ook erkend luchtvrachtagent zijn blijft uw luchtvracht export zending veilig gedurende transport, veiligheidsonderzoeken zijn dus niet nodig, zodat zendingen snel op de plaats van bestemming geleverd kunnen worden.

Procedures

Wij zijn bekend met alle beveiligingsprocedures en hebben binnen RCC Koeriers alle maatregelen die wij moeten nemen prima op orde. De door de Koninklijke Marechaussee uitgevoerde audit komen wij altijd met vlag en wimpel door, zodat veiligheid gewaarborgd is. Wij helpen u graag met vragen die u heeft over het transport van luchtvracht, bel gerust even voor meer info naar 06 53 411 847

Voor u als verzender van luchtvracht is de zending in goede handen en kunnen wij u, doordat wij de erkende status hebben, snel en efficiënt helpen.