Wat kost het?

Als u direct een koerier boekt, ontvangt u van ons eerst telefonisch een offerte op maat, dit is altijd op basis van de afstand en uw eventuele aanvullende wensen.

In principe rijden wij op basis van een kilometer tarief wat geldt voor een bepaald soort auto.
Er zijn echter uitzonderingen waarbij een uur cq kilo/volume tarief gehanteerd wordt.
Indien dit het geval is bespreken wij dit vooraf met u.

Hoe werkt het?

Reserveer uw transportzending via 0252 20 30 40. Ook kunt u gebruik maken van ons aanvraagformulier waarna wij direct contact met u opnemen om uw wensen en het tarief te bespreken.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat u ten alle tijden uw transport kunt regelen.

Uw zending wordt zo snel mogelijk (of op afspraak) opgehaald op het door u opgegeven adres om de zending vervolgens op de juiste plaats van bestemming te krijgen in een zo snel mogelijke tijd.

Een ontvanger tekent altijd voor de ontvangst van de zending, die u van ons per e-mail toegestuurd krijgt.

 

Internationaal transport

Doordat Rob Café Couriers in het bezit is van een AEO certificaat zullen uw binnenkomende internationale zendingen sneller verwerkt worden.

Ook zijn zij in het bezit van een ACN pas, waardoor toegang tot bedrijven en vrachtafhandelaars op Schiphol snel bereikbaar zijn, zonder extra controles.

Omdat Rob Café Couriers een NIWO vergunning in het bezit heeft, bent u als opdrachtgever verzekerd van de kredietwaardigheid, de betrouwbaarheid en de vakbekwaamheid van ons. Wij worden iedere 5 jaar getoetst op kwaliteit en met succes.

Als Erkend Luchtvrachtagent of bekende afzender krijgt RCC sneller toegang tot vliegvelden en vliegtuigen en zijn de veiligheidsmaatregelen iets minder streng. Hiervoor vindt een veiligheidsonderzoek (security audit) door de Koninklijke Marechaussee plaats.

Uw wensen en onze adviezen

Graag bespreken we uw wensen en adviseren wij u graag over de meest optimale wijze van transport. Telefonisch kunt u ons altijd bereiken op: 0252 20 30 40.  Mailen naar planning@schipholkoeriers.nl of stel uw vraag via ons contactformulier.