Wat kost het?

Als u direct een koerier boekt, ontvangt u van ons telefonisch of per mail een offerte op maat, dit is altijd op basis van de afstand en uw eventuele aanvullende wensen.

In principe rijden wij op basis van een kilometer tarief wat geldt voor een bepaald soort auto.
Er zijn echter uitzonderingen waarbij een uur cq kilo/volume tarief gehanteerd wordt.
Indien dit het geval is bespreken wij dit vooraf met u.

Hoe werkt het?

Voor een offerte of boeking, bel naar 0252 20 30 40 of mail naar planning@schipholkoeriers.nl. Ook kunt u gebruik maken van ons aanvraagformulier waarna wij direct contact met u opnemen om uw wensen en het tarief te bespreken.

Wij zijn telefonisch 24 uur per dag bereikbaar, zodat u ten alle tijden uw transport kunt regelen.

Uw zending wordt zo snel mogelijk (of op afspraak) opgehaald op het door u opgegeven adres om de zending vervolgens op de juiste plaats van bestemming te krijgen in een zo snel mogelijke tijd.

Een ontvanger tekent altijd voor de ontvangst van de zending.De hardcopy van het verzend document wordt u per email toegestuurd, desgewenst bellen of mailen wij u het tijdstip van leveren met de naam van de ontvanger door.

 

Internationaal transport

Doordat Rob Café Couriers in het bezit is van een AEO certificaat AEO gecertificeerd is, bent u als opdrachtgever verzekerd van de kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van ons bedrijf.

Ook zijn zij in het bezit van een ACN pas, waardoor toegang tot bedrijven en vrachtafhandelaars op Schiphol snel bereikbaar zijn, zonder extra controles.

Omdat Rob Café Couriers een NIWO vergunning in het bezit heeft, weet u dat de vakbekwaamheid in orde is en dat onze laadvermogens, officieel meer dan 500 kg per voertuig bedragen. Wij worden iedere 5 jaar getoetst op kwaliteit en met succes.

Als Erkend Luchtvrachtagent heeft RCC minder vertraging met het afleveren van vracht op luchthavens, veiligheidsonderzoeken van veilige vracht is daardoor niet nodig.

Hiervoor vindt een veiligheidsonderzoek (security audit) door de Koninklijke Marechaussee plaats.

Uw wensen en onze adviezen

Graag bespreken we uw wensen en adviseren wij u graag over de meest optimale wijze van transport. Telefonisch kunt u ons altijd bereiken op: 0252 20 30 40.  Mailen naar planning@schipholkoeriers.nl of stel uw vraag via ons contactformulier.