Medicijntransport

Voor het transport van medicijnen en farmaceutische producten is een specialiste wijze van vervoeren noodzakelijk. Denk hierbij aan temperatuurbeheersing, hygiëne en bepaalde noodzakelijke procedures die gevolgd dienen te worden.

medicijntransport

GDP certificering

Om medicijnen te mogen vervoeren zijn een aantal van onze medewerkers gecertificeerd volgens de voorwaarden van Goede Distributie Parktijken. Deze certificering omvat alle kennis op het gebied van medicijnen transport. Waardoor er medicijnen voor de farmaceutische industrie vervoerd mogen worden.

In de training worden bijvoorbeeld regelgeving, recente ontwikkelingen & kwaliteitsmanagement systeem besproken, welke een vereiste zijn in medicijntransport. Een aantal van onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het vervoeren van medicijnen en zijn hiervoor gecertificeerd.

Veiligheid in medicijntransport

Veiligheid in medicijntransport gaat voor alles en er wordt niets aan het risico overgelaten. Tijdens het distributie proces kan en mag er bij een medicijn geen kwaliteit verlies optreden. Zowel onze medewerkers als onze auto’s en bestelbussen zijn getoetst op veiligheid. Onze voertuigen zijn voorzien van temperatuur sensoren om zodoende de normtemperatuur te kunnen behouden.

medicijntransportmedicijntransport

Klanten in medicijntransport

Inmiddels vervoeren wij medicijnen voor diverse bedrijven, denk hierbij aan:

  • Apotheken
  • Ziekenhuizen
  • Medische productiebedrijven
  • Groothandels
  • Farmaceutische bedrijven

Nadere informatie

Heeft u extra informatie nodig betreft het vervoeren van medicijnen en koeltransport? Wij leggen graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en de daarbij behorende tarieven. Via onze contactpagina kunt u alvast uw vraag stellen, wij reageren binnen een dagdeel met een antwoord. Heeft u een vraag waarop u direct een antwoord nodig heeft, dan kunt u bellen naar 0252 20 30 40.