Pakketten die zwaarder wegen als 30 kilogram en groter zijn dan 175 x 78 x 58 kunnen niet verzonden worden via de reguliere post. RCCouriers helpt haar klanten ook met het met spoed versturen van grote pakketten die al dan niet op een pallet staan. Heeft u 1 of meerdere pallets te verzenden met spoed? Wij kunnen deze bij u op lokatie ophalen en direct voor u naar de bestemmingslokatie brengen. Moet de pallet op een later moment afgeleverd worden? Dan kunnen wij deze in onze grote loods tijdelijk voor u opslaan. Een aantal van onze vrachtwagens zijn uitgevoerd met een laadklep, zodat wij groot en zwaar pallet transport ook met spoed voor u kunnen uitvoeren. Uiteraard beschikken wij over alle NIWO vergunningen die voor vrachtvervoer nodig zijn, zodat u zeker weet dat alles volgens de geldende regels wordt vervoerd.

Pallets verzenden binnen Nederland

Een pallet kan binnen Nederland, afhankelijk van het tijdstip van aanmelding, dezelfde dag opgehaald en geleverd worden. Uiteraard zijn de zogenaamde “overnight” leveringen ook mogelijk. Wij zullen er alles aan doen om uw pallet transport op het door u gekozen tijdstip op te halen en af te leveren. Hierbij hebben wij regelmatig contact met zowel de verzender als de ontvanger. Zodat u precies op de hoogte bent van de lokatie van uw zending.

Pallet transport binnen Europa

Desgewenst vervoeren wij ook pallets binnen Europa. Hiervoor gelden, net als pallets versturen binnen Nederland een aantal voorwaarden. Het gewicht mag bijvoorbeeld niet hoger zijn dan 1.000 kilogram. En het formaat (inc de pallet) niet groter dan 12 x 100 x 200 cm. Simpelweg omdat dit de maximale afmetingen en belasting zijn van onze vrachtwagens. Is uw zending groter of zwaarder, dan adviseren wij u over een andere oplossing.

Informatie over het vervoeren van pallets?

Wij geven u graag extra informatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U ontvangt van ons een passend tarief en daarbij de verwachte afhaal- en bezorgtijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedzendingen op 0252 20 30 40. Tijdens kantoortijden kunt u ons altijd bellen voor een offerte, maar ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij beloven u dat wij binnen een dagdeel contact met u hebben, zodat wij uw zending naar volle tevredenheid kunnen verzenden.