Voor zowel particulieren als bedrijven hebben wij in onze ruime loods in Nieuw-Vennep voldoende plaats voor opslag. Of u nu een inboedel (tijdelijk) wilt opslaan of een deel van uw winkel voorraad, opslagruimte huren is een prima oplossing. Onze loods is goed beveiligd en droog, zodat uw bezittingen op de juiste wijze worden opgeslagen. Gedurende werkdagen heeft u standaard toegang tot uw bezittingen.(buiten werktijd op aanvraag) Mocht u vervolgens hulp nodig hebben bij het transport, dan helpen wij u uiteraard verder. Ons wagenpark staat tot uw beschikking, zodat al uw spullen netjes naar een volgende bestemming kunnen worden gebracht.

Afgesloten opslagruimte huren

Huurt u liever een afgesloten opslagruimte? Dan hebben wij daarvoor ook een oplossing. Onze verhuisbox van 10 kub is bijvoorbeeld te gebruiken om uw motor of dierbare bezittingen in op te slaan. . Het grote voordeel is dat de box afgesloten kan worden door middel van een slot. Veilige opslag, waar alleen u toegang heeft.

opslagbox huren
opslagruimte huren RCC
Opslagbox-10-kub

Opslag op onze stellingen

Op onze stellingen is ook ruimte om spullen op te slaan. Heeft u bijvoorbeeld een pallet, dan plaatsen wij deze in onze stelling. Heeft u inboedel wat niet op een pallet past, zoals onder andere fietsen en andere incourante maten, dan vinden wij hier ook een oplossing voor. Wij passen en meten, zodat de ruimte die u huurt het beste benut zal worden. Geen zorgen meer over (tijdelijke) opslag!

Hoe gaat het in zijn werk?

Een opslagruimte of opslagbox huurt u per maand, met een opzegtermijn van 2 weken. Betalingen worden verzorgd via een automatische incasso, hier heeft u ook geen omkijken meer naar. Wilt u uw opgeslagen spullen neer komen zetten of op komen halen, dan is er voor onze loods voldoende ruimte om in te kunnen laden en te lossen.

Contact over opslagruimte huren

Wilt u eerst even komen kijken en de mogelijkheden bespreken? Bel naar 0252 203 040 of mail ons gerust even voor een afspraak. Onze loods is gesitueerd aan de Staringstraat 27 in Nieuw-Vennep. Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein.