Onze missie: uw zending een kwalitatief verantwoorde wijze, zo snel mogelijk van A naar B

Het snel moeten versturen van een zending kan soms nogal wat voeten in aarde hebben, daar wij dagelijks bezig zijn met de snelste oplossingen helpen wij u graag met onze expertise.

Rob Café, oprichter en eigenaar van RCC (Rob Café Couriers) kwam er in 1985 achter dat snel schakelen, oplossingen zoeken waar anderen vastliepen en routes plannen iets was waar hij goed in was.

Nu zo’n 23 jaar later helpt RCC (inmiddels 13 collega’s sterk) dagelijks vele klanten met het vervoeren van (spoed)zendingen.

Ook ons wagenpark is met ons meegegroeid, onze rode bussen, caddy’s, bakwagens en koelwagens zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij zijn iedere keer weer trots als ze voorbij zien rijden.

Service en vakbekwaamheid

Onze sleutel tot succes is met name dat we altijd klaar staan voor onze klanten en zijn ook daadwerkelijk 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Jaarlijks onderhouden wij onze certificaten, ondergaan vaktechnische audits en zijn wij altijd bezig met ons vak, zodat wij onze klanten zo goed en zo snel mogelijk kunnen helpen.

Schiphol koerier

Veel ritten rijden wij vanaf luchthaven Schiphol door heel Nederland, daar dit onze thuisbasis is. Ons werkgebied is heel Europa en wij bemiddelen ook graag voor spoedtransporten buiten Europa en kunnen u daar altijd in adviseren.

Bel direct: 0252 – 20 30 40 of mail naar planning@schipholkoeriers.nl