In ons uitgebreide wagenpark hebben wij ook een koel/vries caddy tot onze beschikking. Wij kregen veel vraag naar koeltransport en wij zeggen graag “ja, dat gaan wij regelen” tegen onze klanten. De caddy kan geconditioneerd zendingen versturen van + 18 graden tot -18 graden. Tijdens het vervoer wordt de temperatuur uiteraard nauwlettend in de gaten gehouden door middel van temperatuurregistratie. Na afloop van de rit ontvangt u dan ook een uitdraai van de temperatuurverloop. Hierdoor bent u zeker van de juiste temperatuur tijdens de rit.

Speciaal koeltransport

Koeltransport is één van de meest gevraagde speciale manieren van transport. Afhankelijk van het sort product moet er aangepasten verpakking zijn en vaak ook snel vervoerd worden. Medicijnen moeten bijvoorbeeld binnen een specifiek temperatuurbereik worden vervoerd. Ook op het gebied van hygiene en kwaliteit worden eisen gesteld. Terecht natuurlijk. Onze medewerkers zij dan ook in het bezit van de GDP voor transportmedewerkers met als specialisatie het vervoer van geneesmiddelen.

Voor welke branches rijden wij?

Cateraars
Het vervoer van vers eten van keukens naar diverse gelegenheden in Nederland

Farmaceutische industrie
Farmaceutische producten onder andere: geneesmiddelen, reageerbuisjes en medische hulpmiddelen

Levensmiddelen
Voor de horeca en de voedselindustrie leveren wij gekoelde producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vlees, vis, fruit en groenten

Apotheken en ziekenhuizen
Hier verzorgen wij het transport van medicatie, waarvoor wij in het bezit zijn van certificaten

Informatie & contact over koeltransport

Heeft u informatie of een offerte nodig voor uw koeltransport? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u ook graag telefonisch uit wat wij voor u kunnen betekenen op 0252 20 30 40. Wij staat 24/7 tot uw beschikking om u te adviseren en koeltransport voor u in te plannen.