Privacyverklaring- & Cookie verklaring

RCC (Rob Café Couriers)/Schipholkoeriers respecteert de privacy van bezoekers van de website en draagt er zorg voor dat de (persoonlijke) informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de (persoon)gegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de wet stelt.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten. Met inbegrip van het uitvoeren van activiteiten gericht op al onze transportdiensten die wij aanbieden. Gegevens die worden gevraagd via formulieren op onze website en via opdracht bevestiging formulieren zijn nodig voor bovenstaande redenen. Indien de persoonsgegevens niet worden verstrekt kunnen we geen contact opnemen of, in het geval van een nieuwsbriefinschrijving, u niet informeren over onze diensten en activiteiten. Uw persoonsgegevens worden zonder uw toestemming niet met derde partijen gedeeld.

Bewaartermijnen

Als u een contact-, of offerte- formulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
Voor offertes en communicatie in het commerciële traject passen we minimaal de wettelijke fiscale bewaarplicht van 7 jaar toe.

Beveiliging

Alle gegevens die u met RCC (Rob Café Couriers)/Schipholkoeriers uitwisselt via onze website, worden versleuteld met SSL beveiliging op basis van het HTTPS protocol. Gegevens die u achterlaat door het invullen van een formulier, worden opgeslagen in de database van ons Customer Relationship Management Systeem. De data wordt opgeslagen conform de actuele wetgeving.

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien je een relatie met ons bedrijf hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid je persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Ook kun je de gegeven toestemming van de cookies aanpassen (zie de informatie en link hierboven). Verder heb je het recht om je gegevens op te vragen in een bestand zodat een andere partij deze gegevens van jou kan gebruiken. Daarnaast kun je ons schriftelijk op de hoogte stellen wanneer je niet wilt worden benaderd (per post of per e-mail) met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij dit adres:

RCC (Rob Café Couriers)/Schipholkoeriers
Bosstraat 32
2152 AN Nieuw-Vennep
Of mail naar planning@schipholkoeriers.nl

In het geval je het niet eens bent over hoe wij je persoonsgegevens verwerken en je komt er niet uit met RCC (Rob Café Couriers)/Schipholkoeriers dan heb je de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze kan gestuurd worden naar:

Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

Aanpassen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Google Analytics

Voor onze analyses van de websitestatistieken maken we gebruik van Google Analytics. We hebben daarvoor een bewerkersovereenkomst met Google gesloten, we hebben ervoor gezorgd dat het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd, we hebben het delen van gegevens met Google uitgezet en we maken geen gebruik maakt van andere Google-diensten (bijvoorbeeld remarketing) in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.
Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.
Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.schipholkoeriers.nl